Спробуйте приготувати гарбузову кашу за давнім рецептом: це просто неперевершено смачно, і ви не пошкодуєте!
У період збору гарбузів спробуйте приготувати цю апетитну гарбузову кашу за традиційним рецептом, зафіксованим у кулінарному виданні ще з 1923 року. Ця страва не лише корисна, але й наповнена ароматами та смаками, а також дуже поживна, розповідає фудблогерка Марина Хвіль.
В каструлю, в якій будемо варити кашу, кладемо нарізаний шматочками гарбуз, цукор, рис, вершкове масло, сіль. Заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, варимо на середньому вогні до моменту, поки гарбуз з рисом зваряться.
Потім додаємо вершки, ретельно перемішуючи, і готуємо ще 5 хвилин, після чого вимикаємо вогонь. Дамо страві настоятись, а потім подаємо на стіл.
Раніше "ФАКТИ" розповідали, як приготувати бюджетну та ситну пшоняну кашу з цибулею та червоною квасолею.