Гречка з курячим м'ясом: рецепти приготування та ідеї для вечері | Кулінарні новини | FoodOboz
Гречка — це надзвичайно корисна та цінна крупа, яка прекрасно гармоніює з овочами, різними видами м'яса та підливами. Її не обов'язково варити; достатньо просто залити її на ніч кефіром або окропом.
Кулінарка опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачної гречки з курячим філе, приправленої ароматними спеціями.
1. Посоліть і поперчіть курячі стегенця, а потім обсмажте їх до отримання апетитної золотистої скоринки з усіх сторін.
2. Наріжте цибулю кільцями, а моркву - кубиками. Обсмажте їх на тій же сковороді протягом кількох хвилин. Потім поріжте перець кубиками і додайте до сковороди, обсмажуючи все разом.
3. Додайте в овочі гречку, перемішайте та обсмажте протягом хвилини. Додати бульйон або воду, сушену зелень та курячі ніжки. Потім туди покладіть розрізаний навпіл неочищений часник. Накрийте кришкою і тушкуйте близько 15 хвилин до готовності.
На завершення додайте лавровий лист і дрібно нарізану свіжу зелень!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: