Овочі, приготовані в соєвому соусі: смачна та корисна страва для вашого раціону.
Доведено, що споживання овочів дуже корисне для здоров'я. Кулінарка Наталія Пастушенко приготувала асорті з гарбуза з морквою та бататом. Вийшло ароматно, ситно і просто, тому сміливо беріться та насолоджуйтесь стравою.
Овочі слід ретельно промити, очистити і нарізати: гарбуз та батат порізати на скибочки товщиною 1,5-2 см, а моркву — на більш тонкі шматочки, оскільки вона потребує більше часу для приготування. Підготуйте маринад, додаючи сіль і перець за власним уподобанням.
Уважно замаринуйте овочі та дайте їм настоятися протягом 1-2 годин, час від часу перемішуючи.
Далі розмістіть овочі у формі для запікання і ставте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 35-40 хвилин. Час приготування може варіюватися в залежності від виду овочів і їхнього розміру.
Подавати як гарнір до запеченого чи смаженого м'яса. З котлетками теж смачно.
Нещодавно відома кулінарка Ольга Матвій представила свій варіант салату "Шахтарський", основними складовими якого є м'ясо та обсмажені солоні огірки.
Порадуйте близьких також смачною гречано-м'ясною запіканкою, яку готують, коли обмаль часу.