Апетитна курка в ароматному соусі: Мері Беррі презентувала легкий рецепт, ідеальний для прохолодних вечорів.
Мері вважає, що цей рецепт є вдалим вибором для листопада.
Погода стає все холоднішою, а тому все більш популярною стає ситна й затишна їжа, яка чудово зігріє після важкого дня. Курка-фетарда від Мері Беррі готується надзвичайно просто і порадує вас ароматною паприкою, нотками меду та гостринкою вустерширського соусу.
За інформацією Еxpress, Мері вважає цей рецепт ідеальним для листопадівських днів. Приготування цієї страви не потребує значних зусиль, а також дозволить смачно нагодувати всю родину. Для її створення підготуйте:
Розігрійте духовку до 220°C (або 200°C для вентильованих моделей) або до газової позначки 7. Вистеліть форму для випікання пергаментним папером. Тепер можна приступити до приготування курки.
Для початку потрібно приготувати маринад. Змішуємо все, крім м'яса, у мисці, додаємо сіль та перець - на цьому етапі варто спробувати маринад, щоб відкорегувати його смак.
В мисці розміщуємо гомілки та ретельно змішуємо. Курку слід маринувати принаймні 30 хвилин, але за бажанням її можна залишити на всю добу.
Гомілки викладіть в один ряд у форму. Зверху полийте маринадом, що залишився. Готуйте м'ясо 30-40 хвилин до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки.
Нещодавно Беррі поділилась своїм улюбленим рецептом медової курки, який користується популярністю і в її родині. Вона зазначила, що м'ясо легко відокремлюється від кісток і має насичений барбекю-смак.
Більшість готує пюре на воді, а потім вже у готову картоплю додає масло, молоко або вершки. Однак у мережі завірусився рецепт пюре на молоці.