Яблучний пиріг на основі пісочного тіста - ідеї для випічки з яблуками | Кулінарні новини | FoodOboz


Замість традиційної шарлотки спробуйте приготувати яблучний пиріг на основі пісочного тіста. Хрустка основа гармонійно доповнює соковиту начинку, створюючи смачну комбінацію. Цей десерт можна приготувати дуже швидко і без зайвих зусиль.

Рецепт пісочного яблучного пирога був представлений на кулінарному профілі "The Best Ukrainian Recipes" в Instagram. Це ідеальний варіант для затишного сімейного чаювання.

Складники для приготування пісочного тіста:

2. Розділити на дві частини: одну більшу, іншу меншу.

3. Помістіть обидві частини в морозильну камеру.

Інгредієнти для яблучної начинки:

Метод приготування:

1. Інгредієнти для начинки протушкувати.

2. Якщо яблука мають надто велику соковитість, спочатку їх слід протушкувати, а потім пропустити через сито, щоб видалити зайву рідину.

Інгредієнти для крему:

1. Це все, помішуючи, заварити і в кінці додати 80 г масла.

2. Все ще раз вимішати, відставити.

3. Викладіть дно форми пергаментом.

4. Натерти більшу частину тіста.

5. Легенько притисніть рукою та надайте форму бортикам.

6. Можна за бажанням притрусити 1 ст.л. манки.

7. Розмістіть яблучну начинку на тісті.

8. Налийте на яблука гарячий заварний крем і рівномірно розподіліть його.

9. Накрийте зверху меншим шматочком тіста.

10. Якщо хочете, можна посипати кунжутом.

11. Випікати при температурі 180°C протягом 40-50 хвилин.

12. Найзручніше використовувати дерев'яну паличку - вона повинна бути сухою.

13. Розрізати лише після того, як повністю охолоне.

На сайті OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти:

Related posts