Усі роблять цю популярну помилку: чи залишити крупи в упаковці, чи відразу пересипати їх - Hochu.ua.
Якщо ви готуєте вдома, питання зберігання продуктів для вас точно актуальне. Ми розповідали, як зберігати спеції на кухні. Тепер детально обговоримо всі тонкощі зберігання круп.
В більшості люди після того, як принесли з магазину нову пачку круп, макаронів чи борошна, відправляють її прямо на полицю. Однак, це не зовсім правильний підхід. Розповідаємо разом із pixelinform.com, чому зберігання сипучих продуктів в оригінальній упаковці після її розкриття - це поширена, але не зовсім правильна звичка.
Відкрита упаковка не гарантує герметичності. Унаслідок цього крупи можуть вбирати вологу та неприємні запахи, що впливає на їхній смак і аромат. Крім того, дрібні комахи часто селяться в упаковках з крупами та борошном. Відкрита пачка стає зручним шляхом для них до ваших запасів на кухні. Навіть поліетиленові пакети не забезпечують надійного захисту від таких шкідників.
Крім того, з часом це призводить до хаосу. У відкритих упаковках крупи часто злипаються, розсипаються і роблять ситуацію безладною.
Герметичні контейнери ефективно охороняють продукти від вологи, повітря та небажаних запахів, продовжуючи їх свіжість на тривалий термін. Рекомендується використовувати скляні або пластикові контейнери з міцними кришками, оскільки вони створюють надійний бар'єр проти комах.
Перекладайте свої інгредієнти в герметичні ємності, щоб насолоджуватися смачними та безпечними стравами. Крім того, ми ділилися порадами щодо того, як правильно смакувати піцу.