Як створити смачний шоколадний торт без використання яєць, масла та молока.
Цей чарівний пиріг, приготований із звичайних складників, має неймовірний смак. Ознайомтеся з рецептом у деталях, приготуйте його та насолоджуйтеся!
ПодробиціІнгредієнти:
240 грамів муки
35 граммов какао
160 грамм сахара
15 грамів розпушувача
200 грамів приготованої кави
100 граммов сока из апельсинов
70 г олії рафінованої
цедра одной половинки апельсина
Помадка:
150 граммов черного шоколада
30 грамів олії
50 г волоських горіхів
Of course! Please provide the text you'd like me to make unique.
Метод приготування:
Поєднайте в мисці борошно, какао-порошок та розпушувач. Після цього введіть цукор і ретельно перемішайте все за допомогою вінчика. Далі, влийте розчинену в воді каву, сік, олію та додайте цедру, після чого замісіть тісто до однорідної консистенції.
Після цього перелийте тісто у форму, вистелену пергаментом. Накрийте його фольгою та зробіть кілька отворів за допомогою ножа. Помістіть у розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і продовжуйте випікання ще 25-30 хвилин.
Поки ви чекаєте, розтопіть шоколад разом з олією на невеликому вогні, не забуваючи постійно помішувати. Потім додайте подрібнені горіхи і акуратно залийте отриману помадку на випечений пиріг.