Як створити смачний шоколадний торт без використання яєць, масла та молока.


Цей чарівний пиріг, приготований із звичайних складників, має неймовірний смак. Ознайомтеся з рецептом у деталях, приготуйте його та насолоджуйтеся!

ПодробиціІнгредієнти:

240 грамів муки

35 граммов какао

160 грамм сахара

15 грамів розпушувача

200 грамів приготованої кави

100 граммов сока из апельсинов

70 г олії рафінованої

цедра одной половинки апельсина

Помадка:

150 граммов черного шоколада

30 грамів олії

50 г волоських горіхів

Of course! Please provide the text you'd like me to make unique.

Метод приготування:

Поєднайте в мисці борошно, какао-порошок та розпушувач. Після цього введіть цукор і ретельно перемішайте все за допомогою вінчика. Далі, влийте розчинену в воді каву, сік, олію та додайте цедру, після чого замісіть тісто до однорідної консистенції.

Після цього перелийте тісто у форму, вистелену пергаментом. Накрийте його фольгою та зробіть кілька отворів за допомогою ножа. Помістіть у розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин. Потім зніміть фольгу і продовжуйте випікання ще 25-30 хвилин.

Поки ви чекаєте, розтопіть шоколад разом з олією на невеликому вогні, не забуваючи постійно помішувати. Потім додайте подрібнені горіхи і акуратно залийте отриману помадку на випечений пиріг.

Related posts